Ulkosuomalaisten vertaistukitapaamiset

Ulkosuomalaisten vertaistukitapaamiset verkossa


Ulkosuomalaisten vertaistukitapaamiset

Suomalaiset maailmalla on ulkosuomalaisten yhteisö, jonka keskeisin tarkoitus on tarjota maailmalla asuville suomalaisille vertaistukea.

Verkossa järjestettävissä vertaistukitapaamisissamme käsitellään esimerkiksi yksinäisyyttä ulkomailla, monikielistä arkea, ulkosuomalaisen identiteettiä, Suomi-ikävää sekä osallistujien toiveaiheita.

Vertaistukitapaamisten tarkoitus on auttaa vahvistamaan ulkosuomalaisten yhteenkuuluvuuden ja yhteisöllisyyden tunnetta sekä lievittää tunnetta siitä, että on yksin ulkosuomalaisuutensa kanssa.

Vertaistukitapaamiset järjestetään Google Meets -alustalla. Ensimmäinen kerta on maksuton, ja tämän jälkeen osallistumismaksu on 10 €/kerta. Saat osallistumismaksusta laskun sähköpostiisi tapaamisen jälkeen.

Seuraavat ulkosuomalaisten vertaistukitapaamiset

Huom! Kellonajat ovat Suomen aikoja. Vertaistukitapaamiset järjestetään 5–10 henkilölle kerrallaan, eli tarvittaessa ryhmiä yhdistetään tai jaetaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

  • Seuraavat vertaistukitapaamiset järjestetään syksyllä 2023

Ilmoittaudu mukaan vertaistukitapaamisiin täällä tai sähköpostitse osoitteeseen info@suomalaisetmaailmalla.fi. Saat Google Meets -osallistumislinkin sähköpostiisi ennen vertaistukitapaamista.