Meille töihin?

Meille töihin? Suomalaiset maailmalla

Kiinnostuitko Suomalaiset maailmalla -konseptista niin, että haluaisit olla mukana kehittämässä toimintaamme? Syntyvätkö koukuttavimmat tarinat tai kiinnostavimmat henkilökuvat sinun kynästäsi? Vai oletko kenties myynnin ammattilainen, joka ymmärtää miten laadukkaat sisällöt ja kaupallinen viesti kulkevat käsi kädessä?

Suomalaiset maailmalla Oy on vuonna 2019 perustettu startup-yritys. Tarinamme on siis vasta alussa. Tiimimme jäseniä yhdistää halu kirkastaa suomalaisten käsitystä ulkosuomalaisuudesta sekä tuoda esiin ulkosuomalaisten tarinoiden moninaisuutta.

Myös työyhteisössämme korostamme Suomalaiset maailmalla -konseptin arvoja: vapautta, vastuuta ja vihreyttä. Työskentelymme ei ole aikaan tai paikkaan sidottua, vaan jokainen meistä saa valita itse työaikansa ja työskennellä missä päin maailmaa tahansa.

Ole meihin yhteydessä, mikäli meidän pitäisi ehdottomasti tietää sinusta ja osaamisestasi. Hurmaa meidät ammattitaidollasi, kehitysideoillasi tai vaikka omalla verkostollasi!

Vieraskynä-palstamme antaa puheenvuoron bloggaajille ja vaikuttajille

Vieraskynäilijämme ovat ympäri maailmaa asuvia suomalaisia bloggaajia, vaikuttajia ja sisällöntuottajia, jotka haluavat tarjota lukijoillemme palan omasta elämästään ulkomailla.

Jos haluat kirjoittaa Vieraskynä-palstallemme, ehdota meille aihetta ja linkkaa mukaan oma blogi-, some- tai verkkosivusi.