Kuljetuspalvelu Kissa Vie kuljettaa luotettavasti erikokoiset muuttokuormat aina yksittäisistä matkalaukuista koko irtaimistoon sekä polkupyöristä autoihin Suomen ja Etelä-Euroopan välillä. Kissa Vie palvelee Ranskassa, Espanjassa ja Portugalissa.

kaupallinen yhteistyö yhdessä Kuljetuspalvelu Kissa Vie Oy:n kanssa

Ulkomaanmuutto on iso urakka. Kissa Vien Tomi mukaan ulkomaanmuutoissa turvaudutaan muuttofirmaan useammin kuin kotimaan – saati kaupungin –sisäisissä muutoissa.

– Ulkomaanmuutot ovat ihan oma taiteenlajinsa. Välimatkat ovat pitkiä, ja matkalla on ylitettävä maiden rajoja. Koko kuorma pitäisi saada muutettua kerralla, eikä muuttokuormaa siirretä paikasta a paikkaan b pikkuhiljaa muun arjen lomassa.

Kissa Vie ulkomaanmuutto, Suomalaiset maailmalla
Kissa Vien Tomi esittelee muuttorekkaa.

Tomi ymmärtää hyvin, että joskus ulkomaille muutetaan koko kodin irtaimisto ja toisinaan taas vain pari matkalaukullista tavaraa.

– Meillä ei ole minimitilavuusmäärää, eli kyytiin otetaan myös esimerkiksi yksittäiset matkalaukut.

Kissa Vien suurin markkina-alue on Espanjan Aurinkorannikolla, mutta samalla reissulla hoituvat myös kuljetukset Ranskaan ja Portugaliin.

– Suomessa muuttopalvelumme kattavat Keski-Suomen, Tampereen, Lahden ja Helsingin alueen. Espanjan Fuengirolassa tarjoamme myös sekä lyhyt- että pitkäaikaisia varastointipalveluita.

Luotettavuus ja sujuvuus ennen kaikkea

Kissa Vie tekee ulkomaanmuuttoja jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

– Asiakkaamme pitävät suuressa arvossa sitä, että he voivat luottaa meihin ja siihen, että heidän omaisuutensa kulkee hyvissä käsissä – varmasti turvallisesti ja vaurioitumatta. Lisäksi kuljetusvakuutus sisältyy aina hintaamme.

Tämän artikkelin kirjoittaneen Marenan laukut matkasivat Kissa Vien kyydissä Suomesta Espanjaan, joten Suomalaiset maailmalla voi kokemuksella suositella kyseistä kuljetuspalvelua. Omat laukkuni olivat perillä Espanjan Aurinkorannikolla jo ennen, kuin itse ehdin junalla Tukholmasta Mijasiin.

– Muuttokuljetuksemme lähtevät Suomesta jokaisen kuun viimeisenä perjantaina. Takaisin päin Fuengirolan varastoltamme lähdetään kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, Tomi avaa Kissa Vien aikatauluja.

Vinkit ulkomaanmuuttoon

Kissa Vien Tomi antaa muutaman vinkin ulkomaanmuuttoa suunnitteleville.

– Tavaroiden pakkaamiseen on syytä varata aikaa, ja ne tulee pakata ja merkitä huolellisesti ohjeidemme mukaan. Me käsittelemme tavaroita varovasti, mutta tulli saattaa tutkia koko kuorman ja tällöin tavarat liikkuvat kontissa melko reippainkin ottein. Laukkuja ei tullin tarkastuksen vuoksi myöskään pidä lukita, sillä tarkastajat saattavat haluta nähdä laukun sisälle.

Lisäksi hän muistuttaa, että muuttofirmaan kannattaa olla yhteydessä jo hyvissä ajoin.

– Monesti yksittäiset laatikot tai laukut mahtuvat kyytiin vielä melko lähelläkin lähtöämme, mutta varsinkin jos on kyseessä iso muuttokuorma, on hyvä olla meihin yhteydessä jo monta viikkoa tai jopa pari kuukautta ennen muuttoa.

Kissa Vie ulkomaanmuutto, Suomalaiset maailmalla
Tämän kuorma-auton voi varsinkin Espanjan Aurinkorannikolla bongata liikenteessä, kun Kissa Vie kuljettaa muuttokuormia asiakkailleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *