Kaupallinen yhteistyö

Tiesitkö, että maailmalla asuu noin 300 000 Suomen kansalaista? Se on valtava määrä aivan tavallisia suomalaisia, joiden kotipaikka on Suomen ulkopuolella. Juuri ulkosuomalaiset ovatkin monesti niitä, jotka ovat valmiita maksamaan suomalaisista tuotteista ja palveluista sekä levittämään suomalaisten brändien ilosanomaa maailmalla.

Onko tuotteesi tai palvelusi tarkoitettu maailmalla asuville tai sinne muutosta haaveileville suomalaisille? Entäpä niille ulkosuomalaisille, jotka palaavat vuosittain Suomeen kesäloman viettoon tai sukujuhliin?

Suomalaiset maailmalla -yhteisö tarjoaa ulkosuomalaisille vertaistukea, kiinnostavia sisältöjä sekä kosketuksen Suomeen. Meidän avullamme yrityksesi voi tavoittaa jopa kymmeniä tuhansia ulkomailla asuvia suomalaisia.

Tavoita potentiaaliset asiakkaasi

Jos tuotteesi tai palvelusi potentiaaliset ostajat ovat ulkomailla asuvat tai ulkomailla asumisesta haaveilevat suomalaiset, autamme sinua tavoittamaan heidät.

Muista myös, että suurin osa 300 000 ulkosuomalaisesta matkustaa joka vuosi Suomeen vähintään kerran. He hyödyntävät samoja palveluita kuin turistit, mutta lisäksi he haluavat tutustua uusiin suomalaisiin ilmiöihin, palveluihin ja tuotteisiin. He myös tilaavat suomalaisia tuotteita ja palveluita maailmalle. Älä jätä huomiotta 300 000 ulkosuomalaisen potentiaalista ostovoimaa!   

Valjasta ulkosuomalaiset kansainvälisiksi brändilähettiläiksi

Kuka osaisikaan kertoa suomalaisista tuotteista maailmalla paremmin kuin suomalainen itse? Ulkosuomalaiset ovat ylpeitä suomalaisista juuristaan ja toimivat monesti innokkaina suomalaisten brändien lähettiläinä. Kun haluat valloittaa maailman, valjasta ulkosuomalaiset brändilähettiläiksesi!  

Haluatko tavoittaa ulkosuomalaiset?

Pyydä tarjous

info@suomalaisetmaailmalla.fi