Kaupallinen yhteistyö

Onko tuotteesi tai palvelusi tarkoitettu maailmalla asuville tai sinne muutosta haaveileville suomalaisille? Entäpä niille ulkosuomalaisille, jotka palaavat vuosittain Suomeen kesäloman viettoon tai sukujuhliin? Tai etsitkö kanavaa, jossa edustamasi yritys voi konkreettisesti kertoa arvoistaan?

Suomalaisetmaailmalla.fi-sivusto on vuonna 2020 julkaistu alusta, jossa suomalaisten tarinat maailmalta kohtaavat suomalaiset Suomessa ja maailmalla. Haluamme tuoda ulkosuomalaiset yhteen, inspiroida ul­ko­mail­la asu­mi­ses­ta haa­vei­le­via suo­ma­lai­sia se­kä vai­kut­taa mat­kai­lun hii­li­ja­lan­jäl­keen kan­nus­ta­mal­la ih­mi­siä ym­pä­ris­töys­tä­väl­li­siin mat­kai­lu­va­lin­toi­hin.

Tavoita potentiaaliset asiakkaasi

Ulkomailla asuvia Suomen kansalaisia on sisäministeriön mukaan noin 300 000. Lisäksi joka vuosi lukuisat suomalaiset suuntaavat ulkomaille talvikuukausiksi, haaveilevat kodista maailmalla tai muuttavat töiden tai rakkauden perässä mantereelta toiselle. Suomalaiset nuoret suuntaavat maailmalle esimerkiksi opiskeluvaihdon, aupair-kokemuksen tai työharjoittelun perässä.

Jos tuotteesi tai palvelusi potentiaaliset ostajat ovat ulkomailla asuvat tai ulkomailla asumisesta haaveilevat suomalaiset, autamme sinua tavoittamaan heidät.

Viesti konkreettisesti vastuullisuudestasi

Kaipaatko keinoja viestiä yrityksesi arvoista siten, että viesti ei jää vain yritykseksi täyttää vastuullisten kuluttajien vaatimuksia? Kaupalliset sisältöyhteistyömme tarjoavat mahdollisuuden sitoa yrityksesi arvoviesti yhteen kuluttajia kiinnostavan sisällön kanssa.

Kaupallisten yhteistöidemme sisältö räätälöidään yhdessä asiakkaan kanssa. Tekstin haastateltavana voi olla esimerkiksi kokemusasiantuntija tai asiakkaamme oma asiantuntija. Esimerkiksi matkanjärjestäjä pääsee sisällöissämme kertomaan siitä, mitä konkreettisia vastuullisuustoimia yritys tekee.