Julkaisut – sivu 2

Hampurin suomalaiset kokoontuvat merimieskirkolla – Nettelle perhetreffit tuovat suomalaisuutta saksalaisen arjen keskelle

Hampurin suomalainen Nette Narvanmaa ja hänen kaksi tytärtään käyvät Hampurin merimieskirkolla suomenkielisen seuran vuoksi. Kotona äiti yrittää puhua lapsilleen suomea silloinkin, kun perheen saksalainen isä on paikalla.

Lue koko artikkeli »

Anne-Mari viihtyy suurperheensä kanssa Kalifornian auringon alla

Rakkaus vei Anne-Marin Amerikkaan, jossa hän pyörittää nyt aktiivista lapsiperhearkea. Kesäisin perhe nauttii lomailusta Suomessa mutta tuntee kuuluvansa Kaliforniaan.

Lue koko artikkeli »

Malmön suomalaiset nauttivat monipuolisen kotikaupunkinsa mahdollisuuksista

Lapsiperheystävällisyys ja kätevät kulkuyhteydet ovat saaneet Malmön suomalaiset Annan ja Anniinan kotiutumaan kaupunkiin, jossa he nyt rakentavat uusia urapolkuja. Malmön Suomi Yhdistys järjestää matalan kynnyksen tapahtumia ja toivoo lisää nuoria mukaan toimintaansa.

Lue koko artikkeli »

Ella Kanninen: ”Kahden maan välillä eläminen ei aukene muille kuin sen kokeneille”

Toimittaja-juontaja Ella Kannisen arki Suomen ja Italian välillä näyttäytyy monelle ansiokkaana tapana yhdistää omat intohimot ja ura. Itse hän myöntää asioiden tapahtuneen sattumalta ja kahdessa maassa elämisen tuntuvan välillä turhauttavalta.

Lue koko artikkeli »

Sini on pelannut jalkapalloa ympäri maailmaa – haaveissa Suomen maajoukkuepaikka

Sini Laaksonen on pelannut jalkapalloa ympärimaailmaa, mutta hänen unelmansa maajoukkuepaidasta on vielä saanut odottaa täyttymistään.

Lue koko artikkeli »

Parikymppinen Ronja matkusti yksin pakullaan ympäri Euroopan

Ronja Talala oli säästänyt vuosikausia, jotta voisi lähteä ulkomaille heti lukio-opintojensa jälkeen. Korona sotki alkuperäiset suunnitelmat, mutta unelma reissuun lähtemisestä ei sammunut. Niinpä Ronja osti pakun ja reissasi 20-vuotiaana yksin seitsemän kuukautta ympäri Eurooppaa.

Lue koko artikkeli »