Julkaisut – sivu 11

Rakkaus ja seikkailunjano kutsuivat luomaan kodin ulkomaille

Unelmoitko sinä kodista ulkomailla? Pitkäaikaista asumista maailmalla voi kokeilla esimerkiksi Norjan Kristiansandissa, Euroopan sydämessä sijaitsevassa Bratislavassa tai vauhdikkaassa Varsovassa.

Lue koko artikkeli »

Ulkomailla opiskelu on uudelle avartumista: ”Saan rakentaa omannäköistä elämää”

Opiskelu ulkomailla kasvattaa ihmisenä ja kerryttää arvokasta kokemusta uraa varten. Edinburghissa kansainvälistä kauppaa lukevan Fiia Ristiojan ja Göteborgissa lääkisvaihdossa opiskelevan Aino Nyqvistin elämä on rikastunut niin kielen, ihmissuhteiden kuin työelämätaitojenkin saralla.

Lue koko artikkeli »

Opiskelu Saksassa mahdollisti omien taitojen kehittämisen aivan Euroopan huipulla

Muusikko ja pedagogi Jarno Heikkilä suoritti maisteriopintonsa Saksan Weimarissa. Hänelle opiskelu Saksassa toi mukanaan ystäviä, aimo annoksen saksalaista byrokratiaa ja mahdollisuuden kävellä pikkukaupungin katuja kirjaimellisesti musiikin jättiläisten jalanjäljissä.

Lue koko artikkeli »

Saunominen Saksassa

Olen nyt vuoden verran kirjoittanut Sauna Maailmalla -blogia, koska rakastan saunomista ja haluan kertoa suomalaisille, että muuallakin on saunakulttuuria ja että ulkomaalaiset rakastavat myös yhtälailla saunomista. Ulkomaalaisille tahdon kertoa saunan terveysvaikutuksista, suomalaisesta saunasta sekä siitä mitä se meille suomalaisille tarkoittaa.

Lue koko artikkeli »

Etäsuhteen sujumiseen tarvitaan rakkautta, rauhaa ja luottamusta

Etäsuhteen voi saada toimimaan, kun sen eteen tekee töitä. Saara Nurmo tapasi brittiläisen poikaystävänsä luonnonsuojeluprojektissa Kreikassa, lensi vuoden Suomen ja Englannin väliä ja tekee parhaillaan muuttoa Lontooseen.

Lue koko artikkeli »

Sinnikäs Leila löysi unelmiensa kodin Espanjasta

Kodin hankkiminen Espanjasta oli työn ja tuskan takana, mutta Leila Kuivalainen jaksoi yrittää. Muun muassa Kolumbiassa ja Egyptissä aiemmin asunut kauppias aikoo nyt rauhoittua ja jäädä Kanariansaarten lämpöön.

Lue koko artikkeli »