Julkaisut

Suomalaiset maailmalla – junalla Euroopan halki -videosarja jakso 2/3

Tervetuloa seuraamaan Suomalaiset maailmalla – junalla Euroopan halki -sarjaa! Tässä sarjassa matkustamme junalla Euroopan halki tutustumaan ulkosuomalaisiin. Tällä kertaa vierailemme Hampurissa, jossa tapaamme Pohjois-Saksan merimieskirkon väkeä sekä suomalaisen Netten, joka asuu Hampurissa miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

Lue koko artikkeli »

Suomalaiset maailmalla – junalla Euroopan halki -videosarja jakso 1/3

Tervetuloa seuraamaan Suomalaiset maailmalla – junalla Euroopan halki -sarjaa! Tässä sarjassa matkustamme junalla Euroopan halki tutustumaan ulkosuomalaisiin. Ensimmäisessä jaksossa vierailemme Malmössä, jossa tapaamme Malmön suomalaiset Kaisan, Anniinan ja Annan sekä paikallisen Suomi-yhdistyksen aktiivit Minnan, Liisan ja Marin.

Lue koko artikkeli »

Onnistunut lomareissu sai Kiian muuttamaan Australiaan

Puolen vuoden reissukohde vaihtui vakituiseksi asuinmaaksi, kun Kiia päätti jäädä Australiaan. Nyt hänen päivänsä täyttyvät työnteosta ja opiskelusta Gold Coastilla.

Lue koko artikkeli »

Italiassa italialaisten tavoin: Mirjan nelihenkinen perhe lähti avoimin mielin kohti uutta

Pitkäaikainen yhteinen unelma ulkomaille muutosta toteutui, kun Mirja ja hänen miehensä päättivät lähteä kahden lapsensa kanssa Italiaan kolme vuotta sitten. Perhe iloitsee vastaanottavaisesta naapurustosta ja iltapainotteisesta elämänrytmistä, johon he olivat tottuneet jo Suomessa.

Lue koko artikkeli »

Vuosi vapaaehtoistyössä sai Alisan hakemaan opiskelijaksi Ranskaan

Alisan uudelleen syttynyt motivaatio kielen opiskelua kohtaan herätti kiinnostuksen myös maahan ja kulttuuriin. Nyt hän on tuore opiskelija Ranskan Lyonissa.

Lue koko artikkeli »

Matka kotiin hurahtaa Viking Linen laivoilla

Viking Linen tyylikkäillä laivoilla matkanteko on paitsi mukavaa ja kätevää myös ympäristöystävällistä. Ehkä ensi kesänä voisit taittaa osan lomamatkastasi meriteitse? *Kaupallinen yhteistyö*

Lue koko artikkeli »