Julkaisut

Ella Kanninen: ”Kahden maan välillä eläminen ei aukene muille kuin sen kokeneille”

Toimittaja-juontaja Ella Kannisen arki Suomen ja Italian välillä näyttäytyy monelle ansiokkaana tapana yhdistää omat intohimot ja ura. Itse hän myöntää asioiden tapahtuneen sattumalta ja kahdessa maassa elämisen tuntuvan välillä turhauttavalta.

Lue koko artikkeli »

Sini on pelannut jalkapalloa ympäri maailmaa – haaveissa Suomen maajoukkuepaikka

Sini Laaksonen on pelannut jalkapalloa ympärimaailmaa, mutta hänen unelmansa maajoukkuepaidasta on vielä saanut odottaa täyttymistään.

Lue koko artikkeli »

Parikymppinen Ronja matkusti yksin pakullaan ympäri Euroopan

Ronja Talala oli säästänyt vuosikausia, jotta voisi lähteä ulkomaille heti lukio-opintojensa jälkeen. Korona sotki alkuperäiset suunnitelmat, mutta unelma reissuun lähtemisestä ei sammunut. Niinpä Ronja osti pakun ja reissasi 20-vuotiaana yksin seitsemän kuukautta ympäri Eurooppaa.

Lue koko artikkeli »

Tuulan perhe on täynnä maailmankansalaisia – lapset ovat varttuneet Thaimaassa, Englannissa ja Espanjassa

Tuula Lestelinin perhe muutti Thaimaahan vuonna 1997. Kymmenen vuotta myöhemmin perhe muutti Englantiin ja nyt vanhemmat sekä perheen kuopus asuvat […]

Lue koko artikkeli »

Pandemia-ajan rakkaustarina ja muutto Amerikkaan

Vieraskynäämme tarttui Seattlessa asuva Laura Hietala, joka päätyi maailmalle rakkauden perässä. Suomalais-amerikkalaisen rakkaustarinan alku ei kuitenkaan ollut pelkkää ruusuilla tanssimista, sillä lempi leimahti liekkeihinsä korona-aikana.

Lue koko artikkeli »

Paku alle ja Eurooppaan

Sonja Ritola ja Jonatan Viljamaa kyllästyivät vuokra-asumiseen ja päättivät remontoida pakun omaksi liikkuvaksi kodikseen. Nyt kaksikko elää unelmaansa tien päällä sähkön suhteen omavaraisessa pakussaan.

Lue koko artikkeli »